homerepertoireluisterenfoto'scontact

Even voorstellen


De gastheer
Bart is uw gastheer van de avond. Hij stelt met u een menu samen en maakt de avond tot een succes. Bart bespeelt verschillende akoestische gitaren, ieder met haar eigen klank. De zangstem van Bart harmonieert prachtig bij die van Coby. Verder speelt hij mondharmonica. Samen met Coby vormt hij het muzikale middelpunt van Muziekmenu.Het hoofdgerecht
Coby is het muzikale hoofdgerecht op uw Muziekmenu. Zij heeft een prachtige stem met een groot bereik, mede dankzij jarenlang professioneel zangles. Menig muziekliefhebber geniet van haar optreden. Vooral de vertolking van Franse chansons zorgt ervoor dat u bij uw volgende feest weer een overheerlijk muziekmenu bestelt. Samen met Bart bereikte zij de finale van het Concours de la Chanson met een optreden in de Kleine Komedie in Amsterdam. Coby speelt overigens ook dwarsfluit. Al met al muzikale fijnproeverij.

johan
De smaakmaker
Het smaakvolle pianospel van Johan kan elke toets der kritiek doorstaan. Hij beheerst elk genre. Johan kiest bewust voor Muziekmenu om haar verfijndheid, de Franse muziek en de unieke formule waarbij gasten zelf hun menu samenstellen. Het spel van Johan geeft extra kleur aan Muziekmenu.


pieter
De basis
Met zijn indrukwekkend ogende contrabas legt Pieter met mooie baslijnen een solide basis onder de muziek. Zo bouwt Muziekmenu letterlijk en figuurlijk op hem en andersom. Pieter is een veel gevraagd vakman en speelt onder meer in het Nederlands Dansorkest. Waarom Pieter van Muziekmenu houdt? "Het is de prettige onderlinge sfeer die we met Muziekmenu overbrengen op de mensen".

Muziekmenu | Foto's HTML ">